Catfish Angler Forum at USCA banner
481 - 500 of 1,016 Posts
Wczoraj przegapiłem przez pracowity dzień. Najpierw męka prysznica, wizyta u lekarza z badaniami laboratoryjnymi dla moich pigułek. Przejazd do Senatobii po moje zakupy z aukcji, dostałem ser hoop z targu Kaye's. Postój w Kroger po przecenione produkty. Wycieczka do Walmart po potrzebne rzeczy dla Debbie. Tractor Supply po obroże przeciwpchelne, nie płacąc 60 dolarów za sztukę, dostałem 3-pak kropli za 35 dolarów. Koty nie drapią się tak, jak wcześniej. Potrzebuję kremu pierwszej pomocy na szyję Keke. Oba koty dostały czas na kolanach, nie w tym samym czasie. Dostałem kurczaka z Popeyes, 3 kawałki za 5 dolarów, bez dodatków ani herbatników, tylko po 1 z każdej sekcji. Dostałem skrzydełko, nogę i pierś w 2 pudełkach. Błyskawiczne puree ziemniaczane, kiedy wróciłem do domu. Debbie nie je ciemnego mięsa, więc miałem obie nogi i skrzydełka. Kupię ponownie dzisiaj na lunch i kolację.
Zadzwonił Jason, zapytał o chodzik, jeśli mam wolny. Wkrótce zaniosę go i krzesło prysznicowe do niego. Mam małe silniki zaburtowe wiszące na 5 chodzikach z kołami, zebrane przez lata ze śmietników ludzi. Specjalne oferty weekendowe i podwójne punkty w Kroger, więc wycieczka na zakupy/spacer w drodze do domu.
Wnuk dostał ofertę, jeśli odbędzie szkolenie na kierowcę ciężarówki, czeka na niego praca w wywrotce. Zaczyna w poniedziałek w Delta Tech.

Amunicja, jeśli ktoś nie suszy ubrań na sznurku, trudno to wytłumaczyć, ale po prostu lubię uczucie i zapach ubrań suszonych na sznurku.
Ja też. Moja narzeczona po prostu tego nie rozumie. Zawsze mówię jej, że lubię moje ubrania pieczone, a nie grillowane.

Jestem zapraszany na te rzeczy. Nigdy nie lubiłem większości z nich, z którymi chodziłem do szkoły, dlaczego miałbym ich teraz odwiedzać lol. Czas leci, za 4 lata minie 20 lat od ukończenia szkoły. To mnie przeraża!
Przykro mi to słyszeć. Szkoła średnia to jedno z moich najpiękniejszych wspomnień, nienawidziłem części akademickiej, ale uwielbiałem część społeczną.

Prognoza była straszna!! Od 1 do 3 cali powodzi i blabla blabla. Dostałem, Zero!! 100% szans na deszcz, duh. Byli w 100% w błędzie!! znowu.
Keef, wczoraj wieczorem mieliśmy 10-procentową szansę na odosobnione opady i padało od dziesiątej wieczorem do wpół do szóstej rano.

Zdrzemnąłem się wczoraj po obiedzie i pracy w ogrodzie. Poszedłem do Happy Dayz na burgery. Mają teraz nowe śmierdzące bułki. Zjadłem tylko burgera z musztardą i pomidorem. Debbie potrzebowała nowego kawałka sera. Obejrzałem 3 spaghetti westerny, zgaszenie światła o 22:00, spałem całkiem dobrze do 7:10. Dave był wcześnie rano kosząc swój trawnik, a następnie zdmuchnął skoszoną trawę na ulicę. Sprawdź wkrótce, czy zdmuchnął w moją stronę. Zdmuchnę je z powrotem wężem ogrodowym. Po tym, jak listonosz dzisiaj przyjdzie, przestawię samochód, żeby móc skończyć czyszczenie mojego krawężnika. Szpilki powinny dotrzeć dzisiaj.

Moje obserwacje:

Ostatnio wyczyściłem Blue i Channel. Blue miał znacznie czystsze mięso niż Channel. Oba ważyły około 5 funtów każdy. Blue filetował się na biało, podczas gdy Channel był bardzo krwisty. Po namoczeniu w zimnej wodzie przez dwa dni mięso Blue nadal wygląda lepiej niż Channel. W przyszłości, jeśli będę chciał zjeść suma, zachowam tylko Blue i wrzucę Channel z powrotem.

Zajęty weekend. W piątek rozprowadziłem 62 tony żwiru na nowym podjeździe i zainstalowałem przepust na wjeździe. W sobotę uczestniczyłem w przyjęciu urodzinowym 2 godziny drogi stąd. Wczoraj oglądałem, jak mój syn śpiewa w kościele, ostatni raz przed powrotem na studia w nadchodzący weekend, posprzątałem duży stos gałęzi i kłód, skosiłem, spryskałem i skończyłem składać pranie o 23:00. Nie trzeba dodawać, że weekend minął bardzo szybko.

Zgadzam się z praniem suszonym na sznurku. Przez jakiś czas mieszkałem z babcią w wieku nastoletnim i uwielbiałem zapach prania suszonego na sznurku, chyba że wiatr wiał ze wschodu. Sznur do wieszania prania znajdował się 100 stóp na zachód od chlewni!

River_monster Wiem, co masz na myśli, jeśli chodzi o to, jak czas szybko mija. Za 2 lata minie 40 lat od mojej matury.

Czas na sprzątanie

Discussion starter · #498 ·
Nie zjem dzikiego suma kanałowego, dla mnie to albo sumy niebieskie, albo płaskogłowe. Widząc, co sum kanałowy zje i zjadł, zniechęciło mnie to na zawsze. Jest powód, dla którego nazywają je oposami stawowymi. lol

Planowałem pomalować trochę na naszym ganku, ale mówili o deszczu, więc po prostu zacząłem sprzątać garaż i mój warsztat z tyłu domu. Nigdy nie padało.

481 - 500 of 1,016 Posts