Narodził się kolejny wątek.
Mieliśmy duży projekt, który ramyowaliśmy. Nasza praca została wówczas uznana za nieistotną, ale i tak pracowaliśmy dalej. Potem policja zatrzymała się na dwóch budowach, na których pracowaliśmy w ostatnim czasie i kazała pracownikom przestać. Deweloper w końcu podjął decyzję w całej firmie i wstrzymał wszystkie projekty.Przypomnijcie sobie, kiedy wszystkim nam powiedziano, żeby nosić maski dla własnego bezpieczeństwa. I ludzie stracili pracę, ponieważ odmówili. Powinniśmy przyjrzeć się wielu rzeczom.
Zawsze nazywałem je żółwiami błotnymi, ale sprawdziłem i wcale nie są to żółwie błotne, tylko po prostu żółwie. Żółwie błotne żyją w wodach słonawych; Żółwie pudełkowe nie. Nauczyłem się dziś czegoś nowego.Bardzo przydałby mi się deszcz.
Skazać go na śmierć, w końcu jest Chińczykiem. LOL.
Mężczyzna stanie przed sądem za przemyt żółwi o wartości 1,4 miliona dolarów w ...
NBC News
https://www.nbcnews.com › world › asia › china-man-j...
Nauczyłem się dziś czegoś nowego. Zawsze myślałem, że rtęć to to, co nazywaliśmy szybkim srebrem. Nie miałem pojęcia, że to także rodzaj gazu. W szkole mogliśmy dostać rtęć i się nią bawić. Nie mieliśmy pojęcia, że to zła rzecz. Mogliśmy pocierać nią grosz i sprawić, by wyglądał jak dziesięciocentówka. Odejdź i ucz się.
Miałem taką pracę. Miała chronić moją rodzinę przed odwetem.Naprawdę mam nadzieję, że nikogo to nie obrazi, to tylko moja natychmiastowa reakcja.
Jeśli podejmujesz pracę, która wymaga noszenia maski, aby ukryć swoją tożsamość, musisz poważnie na TO spojrzeć!