Catfish Angler Forum at USCA banner
461 - 480 of 1,016 Posts
Właśnie zobaczyłem, gdzie trzech facetów wygrało 100 000 $ na turnieju sumów na Missisipi. Wszyscy trzej są YouTuberami, dwóch z nich subskrybowałem w przeszłości. Bardzo lubię Spencera i Mickę, a teraz subskrybuję Brada, aby śledzić jego przygody. Moje dręczące pytanie brzmi: "Dzielą 100 tysięcy, czy każdy dostaje 100 tysięcy?" :D

Kolejny gorący początek tego, co będzie bardzo gorącym dniem. Wyprałem kilka prań i rozwiesiłem do wyschnięcia, przyciąłem trochę krzewów, co lubię robić, ale nie lubię zbierać obciętych kawałków. Neill, nigdy nie brałem udziału w turnieju sumów, ale w turniejach basowych, w których brałem udział, była reklamowana kwota nagród. Każde płatne miejsce otrzymało część tej kwoty, przy czym miejsce nr 1 otrzymało najwięcej, a następnie schodziło w dół przez resztę, z których każdy otrzymywał mniej. Dzisiejszy wieczór to moje 50. spotkanie H.S., klasa miała 10 i 25, ale nie mogłem wziąć udziału w żadnym z nich. Rozpoczęliśmy pierwszy rok z 72 uczniami, ukończyliśmy gdzieś w okolicach 60, największa klasa w historii H.S. i nie byli pewni, jak nas wszystkich pomieścić. Wiem o co najmniej ośmiu, którzy odeszli i spotykam kilku lokalnie, ale zdecydowanej większości nie widziałem od 50 lat, mam nadzieję, że mają identyfikatory.

Widziałem właśnie, jak trzech facetów wygrało 100 000 $ na turnieju sumów na Missisipi……
………… Moje dręczące pytanie brzmi: "Dzielą 100 tys. czy każdy dostaje 100 tys.?" :D
Neill,
Pierwsze miejsce zapłaciło 100 tys. dolarów i wygląda na to, że podzielili się kosztami wejścia i czekiem na 100 tys. dolarów.
…W

Mialem wczoraj późno tekst. Chcesz iść na ryby James? Miał mnóstwo żywych kiełbi. Duże. Wyjazd o 19:00. Tu byłem z tłuszczem na sobie i bez gotowego sprzętu. O 21:30 bez brań. O 22:30 wysłał mi te 2 zdjęcia. Złowił trzy i zgubił jednego. Tak to jest, gdy próbuje się coś naprawić.Rzeka wysoka.Później

Widziałem właśnie, jak trzech facetów wygrało 100 000 $ na turnieju sumów na Missisipi. Wszyscy trzej są YouTuberami, dwóch subskrybowałem w przeszłości. Bardzo lubię Spencera i Mickę, a teraz subskrybuję Brada, aby śledzić jego przygody.
Moje dręczące pytanie brzmi: "Dzielą 100 tys. czy każdy dostaje 100 tys.?" :D
Dzielą 100 000 $. Zazwyczaj 3. po kosztach. Ustalono przed dokonaniem wpłaty.
Znam ich i łowiłem z nimi wcześniej. Nie oglądam za dużo filmów na YouTube. Brad jest prawdopodobnie najlepszy z nich wszystkich, ale żaden z nich nie jest nieudacznikiem.
Mam nadzieję, że w przyszłym roku będę łowił na tych zawodach.

Co roku widzę wiadomości o ogromnych pożarach w Kalifornii. Rok po roku. Moje pytanie brzmi, skąd pochodzi paliwo? Czy oni je importują? W mojej okolicy, jeśli kawałek lasu się spali, nie zobaczysz go ponownie przez długi czas.
Rząd w Kalifornii próbuje lub już uchwalił, że jeśli twój dom spłonie w pożarze, rząd go od ciebie kupuje. Nie zaczynajmy się śmiać lol.

Tak gotowy na jesienne temperatury.

Cóż, 50. zjazd mojej klasy z '75 roku jest już historią. Żona i ja poszliśmy i dobrze się bawiliśmy, ale wszyscy się zestarzeliśmy i szczerze mówiąc, musiałem zapytać około połowy z dwóch tuzinów uczestników, kim są. Następny zaplanowano za pięć lat.

Ammo, jeśli ktoś nie suszy ubrań na sznurku, trudno to wytłumaczyć, ale po prostu lubię uczucie i zapach ubrań suszonych na sznurku. Dorastając, wieszanie prania na sznurku i wnoszenie go było obowiązkiem przypisanym dzieciom zbyt młodym, by siedzieć na siedzeniu traktora lub karmić zwierzęta hodowlane, ale musieliśmy karmić/poić kurczaki. Po prostu myślałem, że chcę być wystarczająco duży, aby prowadzić traktor lub zajmować się bydłem i świniami, ale kiedy już tam dotarłem, wieszanie prania nie wydawało się wcale tak złą pracą.

Nie wiem, jak jest w Kalifornii, nigdy tam nie byłem, ale tutaj, w południowym Illinois, każdego roku wiosną wiejskie straże pożarne są bardzo zajęte walką z pożarami pól i zarośli. Ludzie chcą wypalić pola, aby pozbyć się martwej roślinności, wiatr się zmienia, a ogień wymyka się spod kontroli, zagrażając domowi, stodole lub innej konstrukcji. W przypadku obszarów zalesionych jest to jesień po opadnięciu liści.

Nie jestem pewien, co zamierzamy dziś zrobić, ale jestem prawie pewien, że będzie gorąco.

Tak gotowy na jesienne temperatury.

Cóż, 50. zjazd mojej klasy H.S. z '75 roku to już historia. Żona i ja poszliśmy i dobrze się bawiliśmy, ale wszyscy się zestarzeliśmy i szczerze mówiąc, musiałem zapytać około połowy z dwóch tuzinów obecnych, kim są. Następny zaplanowano za pięć lat.

Amunicja, jeśli ktoś nie suszy ubrań na sznurku, trudno to wytłumaczyć, ale po prostu lubię uczucie i zapach ubrań suszonych na sznurku. Dorastając, wieszanie prania na sznurku i wnoszenie go było obowiązkiem przypisanym dzieciom zbyt młodym, by siedzieć na siedzeniu traktora lub karmić zwierzęta hodowlane, ale musieliśmy karmić/poić kurczaki. Po prostu myślałem, że chcę być wystarczająco duży, by prowadzić traktor lub zajmować się bydłem i świniami, a kiedy już tam dotarłem, wieszanie prania nie wydawało się wcale taką złą pracą.

Nie wiem nic o CA. nigdy tam nie byłem, ale tutaj, w Southern IL, każdego roku wiosną wiejskie straże pożarne są bardzo zajęte walką z pożarami pól/zarośli. Ludzie chcą wypalić pola, aby pozbyć się martwej roślinności, wiatr się zmienia, a ogień wymyka się spod kontroli, zagrażając domowi, stodole lub innej konstrukcji. W przypadku obszarów zalesionych jest to jesień po opadnięciu liści.

Nie jestem pewien, co zamierzamy dziś robić, ale jestem prawie pewien, że będzie gorąco.
Jestem zapraszany na te rzeczy. Nigdy nie lubiłem większości z tych, z którymi chodziłem do szkoły, dlaczego miałbym ich teraz odwiedzać lol. Czas leci, za 4 lata minie 20 lat od ukończenia szkoły. To mnie przeraża!

461 - 480 of 1,016 Posts