Narodził się kolejny wątek.
Neill,Widziałem właśnie, jak trzech facetów wygrało 100 000 $ na turnieju sumów na Missisipi……
………… Moje dręczące pytanie brzmi: "Dzielą 100 tys. czy każdy dostaje 100 tys.?"![]()
Dzielą 100 000 $. Zazwyczaj 3. po kosztach. Ustalono przed dokonaniem wpłaty.Widziałem właśnie, jak trzech facetów wygrało 100 000 $ na turnieju sumów na Missisipi. Wszyscy trzej są YouTuberami, dwóch subskrybowałem w przeszłości. Bardzo lubię Spencera i Mickę, a teraz subskrybuję Brada, aby śledzić jego przygody.
Moje dręczące pytanie brzmi: "Dzielą 100 tys. czy każdy dostaje 100 tys.?"![]()
Rząd w Kalifornii próbuje lub już uchwalił, że jeśli twój dom spłonie w pożarze, rząd go od ciebie kupuje. Nie zaczynajmy się śmiać lol.Co roku widzę wiadomości o ogromnych pożarach w Kalifornii. Rok po roku. Moje pytanie brzmi, skąd pochodzi paliwo? Czy oni je importują? W mojej okolicy, jeśli kawałek lasu się spali, nie zobaczysz go ponownie przez długi czas.
Dobrze wiedzieć, że nie jestem jedynym, który używa sznurka do wieszania prania.Wyprałem kilka prań i powiesiłem do wyschnięcia,
Jestem zapraszany na te rzeczy. Nigdy nie lubiłem większości z tych, z którymi chodziłem do szkoły, dlaczego miałbym ich teraz odwiedzać lol. Czas leci, za 4 lata minie 20 lat od ukończenia szkoły. To mnie przeraża!Tak gotowy na jesienne temperatury.
Cóż, 50. zjazd mojej klasy H.S. z '75 roku to już historia. Żona i ja poszliśmy i dobrze się bawiliśmy, ale wszyscy się zestarzeliśmy i szczerze mówiąc, musiałem zapytać około połowy z dwóch tuzinów obecnych, kim są. Następny zaplanowano za pięć lat.
Amunicja, jeśli ktoś nie suszy ubrań na sznurku, trudno to wytłumaczyć, ale po prostu lubię uczucie i zapach ubrań suszonych na sznurku. Dorastając, wieszanie prania na sznurku i wnoszenie go było obowiązkiem przypisanym dzieciom zbyt młodym, by siedzieć na siedzeniu traktora lub karmić zwierzęta hodowlane, ale musieliśmy karmić/poić kurczaki. Po prostu myślałem, że chcę być wystarczająco duży, by prowadzić traktor lub zajmować się bydłem i świniami, a kiedy już tam dotarłem, wieszanie prania nie wydawało się wcale taką złą pracą.
Nie wiem nic o CA. nigdy tam nie byłem, ale tutaj, w Southern IL, każdego roku wiosną wiejskie straże pożarne są bardzo zajęte walką z pożarami pól/zarośli. Ludzie chcą wypalić pola, aby pozbyć się martwej roślinności, wiatr się zmienia, a ogień wymyka się spod kontroli, zagrażając domowi, stodole lub innej konstrukcji. W przypadku obszarów zalesionych jest to jesień po opadnięciu liści.
Nie jestem pewien, co zamierzamy dziś robić, ale jestem prawie pewien, że będzie gorąco.