Catfish Angler Forum at USCA banner
901 - 918 of 1,016 Posts
Powieś je, odetnij ogon i dobrze je wypuść, oskóruj, schłodź, a potem ugotuj na zewnątrz, tak jak my. LOL. Nigdy nie mrozimy ryb.
Hak wisi na sośnie w chłodnym cieniu. Pobliskie strumienie bulgoczą.

Wolę nie mrozić ryb, dlatego trzymam je żywe. Smażenie na zewnątrz jest preferowane.

Dirt trekker znów leży na brzuchu i używa tych skrzeli. Będę go trzymać, dopóki będzie to konieczne.

Rozmiar 18 dla chłopców to największy, jaki widziałem, to około 28 w męskich spodniach. Najmłodszy z chudych sąsiadów przeszedł właśnie z rozmiaru 18 na 30. Ollie's ma dżinsy Wrangler za 9 dolarów, ale bez przymierzalni. Kiedyś kupowałem dżinsy Wrangler Legendary Gold, fason relaxed fit dla starszych facetów. Nie znalazłem zamiennika.
Debbie powiedziała, że wczoraj chciała wziąć prysznic. Czekałem, aż będzie gotowa i nic nie robiłem przez cały dzień. Prysznic się nie odbył, podobnie jak drzemka. Poszedłem spać o 21:30 i dużo razy się budziłem. Zrezygnowałem o 7:10 dzisiaj rano.
Od południa do 16:00 ma padać deszcz, no dalej.
Dave pali 4 stosy liści/gałęzi na swoim podwórku. Wszędzie jest ziemia, żadnej trawy. Mamy miejski przepis, że ogniska zewnętrzne mogą być tylko w grillach i paleniskach. Nienawidzę go zgłaszać. Nie mogę z nim rozmawiać, to tak, jakbym nie miał pojęcia, o czym mówię.
Muszę zrobić zakupy, zanim zacznie padać.

Tutaj na górze, kiedy kotwica jest wyciągana, trzeba oczyścić zebry. Słyszałem, że dostają się do generatorów i bram.

Pierwszy dzień jesieni. Już ponad 80.

Na razie
Rzeka, o której wspominałem, będziesz ciągnąć kilka na haczyk i żyłkę podczas dryfowania po dnie.

Wczoraj wieczorem i dziś rano trochę padało, mój deszczomierz pokazuje 4/10, ale myślę, że dostaliśmy więcej.
Lata temu małże zebra w dolnym Ohio były tak liczne, że pozostawienie silnika zaburtowego opuszczonego przez całą noc podczas kotwiczenia mogło spowodować zatkanie ich wlotów wody. Prawie każdy sandacz, którego włożyliśmy do łodzi, wykrztusił kilka z nich. W ciągu ostatnich kilku lat musieliśmy szukać ich łowisk, aby łowić ryby.
Dziewiętnastolatkowie są w tej okolicy, nasz sezon łucznictwa zaczyna się 1 października i przez ostatni tydzień lub około tego czasu trzech różnych facetów zatrzymało się przy domu, chcąc wiedzieć, czy wydzierżawię prawa do polowania na mojej posesji. Jeden z TN. jeden z Ga. i jeden z naszego stanu IL. Odebrałem też telefon, ale nie podał, skąd pochodzi.
Chociaż Da Bears wczoraj wyglądali przyzwoicie, oczywiście grali przeciwko drużynie z bilansem 0 i 2, więc mogli wyglądać inaczej przeciwko lepszej drużynie. KC w końcu przerwał passę porażek. Chyba usiądę i zobaczę, co stanie się dziś wieczorem w meczu Lions kontra Ravens.

901 - 918 of 1,016 Posts