Narodził się kolejny wątek.
Mięso z brzucha!! Resztę możesz sobie wziąć. LOL.Zakończyłem noc z 3 płaskimi i 1 kanałem. Wypuściłem kanał. Był to okaz, ale mam już wystarczająco i wkrótce znów wyruszam.
To jej wina, że tak dobrze go wytresowała.Tak, słowa znaczą rzeczy. LOL.
View attachment 342153
Ciekawa uwaga w tej sprawie. Niedźwiedź ważył 31,75 kg! Mam trzy psy większe od niego. To tylko pokazuje, jak potężny jest niedźwiedź.To bardzo przykre wieści. Moje serce jest z jego rodziną.
![]()
Arkansas bear attack victim Vernon Patton has died - Arkansas Times
Vernon Patton, the 72-year-old man from Franklin County who was attacked by a bear on Sept. 3, died Sunday, according to the Arkansas Game and Fish Commission.arktimes.com
Tak, szukali tych dwóch przez jakiś czas.Moja narzeczona z uwagą śledzi sprawę dwóch młodych mężczyzn, którzy poszli do lasów Kolorado, aby polować na łosie z łukiem i nie wrócili. Okazało się, że znaleziono ich obu martwych bez żadnych widocznych oznak traumy czy urazu. To naprawdę dziwne.![]()
Aktualizacja tego systemu. Właściwie nie oczyściłem wszystkich trzech ryb. Miały się dobrze w stalowym zbiorniku. Jednak wyciągnąłem stalowy zbiornik i użyłem go, gdy poszedłem na ryby. Włożyłem sumy do czarnego zbiornika.Oto mój zestaw z 2 zbiornikami, który napowietrzam 1 pompą wodną. Zasysam wodę pompą ze stalowego zbiornika. Wrzucam ją do wodospadu nad czarnym gumowym zbiornikiem. Woda następnie wraca do stalowego zbiornika przez tę szarą rurę. Na razie działa. Nie jestem pewien, czy te większe ryby przeżyją długoterminowo, ale zostaną dzisiaj później oczyszczone.
Większość wie, że te sumy to wytrzymałe ryby. 1 leżał do góry brzuchem, kiedy wróciłem do domu, więc przepłukałem mu usta wodą z węża ogrodowego, aby dostarczyć tlen do jego skrzeli. Teraz czuje się znacznie lepiej. View attachment 342152