Narodził się kolejny wątek.
Ćma pomidorowa.W końcu wczoraj w nocy spadło 2,5 deszczu. Trawa wyrasta w miejscach po pniach.
Żona poszła do pomidorów i wyrządziła im trochę zniszczeń.
View attachment 341764 View attachment 341765
Czy któryś z was, ekspertów od pomidorów, wie, dlaczego tak się dzieje?
Steve i ja uznaliśmy, że dziś jest trochę za gorąco i wilgotno, żeby iść po przynętę. Poza tym James jest bardzo podekscytowany wędkowaniem.
Później
O mój Boże, złe rzeczy zwykle zdarzają się w trójkach, twoje pech musiał przegapić notatkę.Minęło trochę czasu, odkąd tu byłem. Pojechałem na tydzień na Alaskę w połowie lipca. Wróciłem do domu i znalazłem rachunek za wodę na 500 $ i wyciek. Znalazłem mokrą plamę przed stodołą. Zacząłem kopać i wysadziłem linię na koparce. Zrobiłem śniadanie i nie było ciepłej wody. Sterowanie było wadliwe w podgrzewaczu wody. Naprawiłem koparkę i znalazłem przewód wodny. Niestety wyciek był po stronie dopływu. Przez cały ten czas temperatury na zewnątrz były za wysokie. Żona próbowała kosić, a kosiarka się zepsuła. Kopałem dalej, aż w końcu znalazłem wyciek przed domem. Wymieniłem cały przewód wodny.
Dowiedziałem się od firmy energetycznej, że zapłacą połowę za podgrzewacz wody z pompą ciepła. Zamówiliśmy więc jeden, 10 dni później dotarł. Gotowy do zainstalowania i był uszkodzony. Zamówiłem nowy, 9 dni oczekiwania. Zainstalowałem go w środę.
Kosiarka była zepsuta, miała ponad 20 lat i nie miała kompresji. W czwartek znalazłem komercyjną 60 z dieslem Kubota na aukcji majątku milę od domu.
To był szalony i drogi miesiąc.
Niedługo ochłodzenie i będę musiał łowić ryby.
Wiem, że kiedyś nie można było zabić niedźwiedzia grizzly, nawet jeśli zabijał zwierzęta gospodarskie. ALE nie powiedzieli, że nie można sprawić, by niedźwiedź grizzly żałował, że żyje. lolUWAGA!!!!! To dlatego nigdy więcej nie kupuję owoców morza!!!
FDA bada prawdopodobnie radioaktywne krewetki sprzedawane w WALMART...
To nigdy się nie kończy.
Mężczyzna z St. Pete oskarżony po zebraniu granika goliata
DOWÓD: jedyny dobry niedźwiedź to martwy niedźwiedź!!
Namierzyliśmy zabójczego niedźwiedzia grizzly - i prawie zakończyło się to tragedią
Potrzebne jest długoterminowe zakończenie problemu, proste, ZABIĆ ICH!!>
Rolnicy wdrażają nieoczekiwaną pomoc w celu ochrony zwierząt gospodarskich przed niedźwiedziami grizzly: „Nie martwimy się ciągle”
Trochę badań nad tym, jak hoduje się „krewetki hodowlane”, zniechęci każdego.UWAGA!!!!! To dlatego nigdy więcej nie kupuję owoców morza!!!
FDA ostrzega opinię publiczną, aby nie spożywała potencjalnie radioaktywnych krewetek sprzedawanych w WALMART...
To nigdy się nie kończy.
Mężczyzna z St. Pete oskarżony po zebraniu granika olbrzymiego
DOWÓD: jedyny dobry niedźwiedź to martwy niedźwiedź!!
Namierzyliśmy zabójczego niedźwiedzia grizzly - i prawie zakończyło się to tragedią
Potrzebujemy długoterminowego rozwiązania problemu, proste, ZABIĆ JE!!>
Rolnicy wdrażają nieoczekiwaną pomoc w celu ochrony zwierząt gospodarskich przed niedźwiedziami grizzly: „Nie martwimy się ciągle”