Narodził się kolejny wątek.
Pominąłem początek tej rozmowy i oto on >>>Mac, dziękuję za całą pracę, jaką wykonałeś, edukując mnie na tym forum. Wiem, że wyedukowałeś niezliczoną ilość innych osób, prowadząc na Lake Norman i niezliczoną ilość więcej poprzez całą swoją pracę pisząc swoją "Catfish University" na tej stronie. Będzie ci tu bardzo brakować.Właśnie przeczytałem coś na stronie USCA i brzmi to tak.
''Spotkałem cię na Ice Bowl Tx lata temu, ale nie pamiętałbyś mnie. Byłem tylko jednym z wielu facetów, którzy spotkali się, aby podzielić się miłością do łowienia sumów. Wiedz tylko, że wielu z tych bezimiennych facetów zawsze patrzyło na ciebie z podziwem za wszystko, co zrobiłeś, aby nas edukować i rozwijać łowienie sumów do tego, czym jest teraz. Wiedz tylko, że zawsze miałeś i nadal będziesz mieć mój największy szacunek!"
Mam nadzieję, że mają dobre ubezpieczenie...Burze, które mieliśmy zeszłej nocy, były dość silne. Facet na końcu ulicy miał naprawdę złą noc View attachment 341754
View attachment 341755
Z tego co wiem, nigdzie się nie wybieram, ale byłem wzruszony tym, co miał do powiedzenia na mój temat i na temat mojej historii z catfishingiem i chciałem się tym z wami podzielić.Zgadzam się, Mac, jesteś naprawdę jedyny w swoim rodzaju, kolego, jeśli ktoś zna się na catfischingu, to ty. Nigdzie się nie wybierasz, prawda?