Catfish Angler Forum at USCA banner
541 - 560 of 1,016 Posts
Bawiłem się napowietrzaczem i filtrem/biosferą w moim zbiorniku 160g. Zabrałem kilka kawałków zepsutych bloków żużlowych z potoku, który powoli czyszczę, i zrobiłem z nich wodospad w donicach. Prawdopodobnie za mało powierzchni i istniejącej biosfery, aby nadążyć za więcej niż kilkoma tuzinami ryb, ale mam nadzieję, że na razie to pomoże. Mam 2 skrzela żywe sprzed 3 miesięcy. Wrzuciłem trochę pokarmu dla ryb i resztki robaków/pełzaczy, które nie nadają się na haczyk.
Image

Attachments

Cóż, schrzaniłem sprawę. Jestem nad rzeką Spring, która zalała wiosną zeszłego roku. Do tej pory odzyskałem trampolinę i aluminiową ramę drzwi. Złom. Blaszany medal z dachu i kilku kamperów w drzewach.
Gdybym przyniósł sonar boczny i baterię, nie wiadomo, co mógłbym znaleźć w wodzie. Zastanawiam się, jakie są prawa do wydobycia zatopionego skarbu?

Ciepło i wilgotno. Wyjdź na zewnątrz i poc się bez pracy. Chyba utyłem przez te lata.

Obiecują deszcz. 30 kropli, które dostaliśmy dziś rano, nie zmoczyło nasion trawy. Może dziś wieczorem. 50 mil na północ, zachód i wschód dostało sporo.

Robiłem wczoraj kilka rzeczy z traktorem. Przesuwałem trochę stosu gałęzi, próbowałem wyciągnąć krzaki z garbu na trawniku, a potem umarł podczas równania podjazdu. 5 minut uruchamiał się ponownie na 10 minut. Zamawiam nową cewkę. Mogę przejść na cewkę 12 V i wyeliminować rezystor.

Chcę iść po klenie na przyszły tydzień, ponieważ temperatury i wilgotność mają być do zniesienia. Może w poniedziałek.

Później

Właśnie przeczytałem coś na stronie USCA i brzmi to tak. ''Spotkałem cię lata temu na Ice Bowl Tx, ale nie będziesz mnie pamiętał. Byłem tylko jednym z wielu facetów, którzy spotkali się, aby podzielić się miłością, jaką darzymy łowienie sumów. Wiedz tylko, że wielu z tych anonimowych facetów zawsze patrzyło na ciebie z podziwem za wszystko, co zrobiłeś, aby nas edukować i rozwijać łowienie sumów do tego, czym jest teraz. Wiedz tylko, że zawsze miałeś i nadal będziesz mieć mój największy szacunek!"

Właśnie przeczytałem coś na stronie USCA i brzmi to tak.
''Spotkałem cię na Ice Bowl Tx lata temu, ale nie pamiętałbyś mnie. Byłem tylko jednym z wielu facetów, którzy spotkali się, aby podzielić się miłością do łowienia sumów. Wiedz tylko, że wielu z tych bezimiennych facetów zawsze patrzyło na ciebie z podziwem za wszystko, co zrobiłeś, aby nas edukować i rozwijać łowienie sumów do tego, czym jest teraz. Wiedz tylko, że zawsze miałeś i nadal będziesz mieć mój największy szacunek!"
Pominąłem początek tej rozmowy i oto on >>>Mac, dziękuję za całą pracę, jaką wykonałeś, edukując mnie na tym forum. Wiem, że wyedukowałeś niezliczoną ilość innych osób, prowadząc na Lake Norman i niezliczoną ilość więcej poprzez całą swoją pracę pisząc swoją "Catfish University" na tej stronie. Będzie ci tu bardzo brakować.

Rezonans magnetyczny Jasona wykazuje, że ma infekcję kręgosłupa. Rozpoczęło się 80 dni dożylnych wlewów. Jego codzienna podróż będzie z Lake Forest South, Walls, MS do szpitala Baptist East w Memphis. Nasze plany dotyczące październikowej chaty nad jeziorem Enid są nieaktualne. 4. dzień w szpitalu, aby dobrać odpowiednią dawkę leku. Po raz pierwszy od ponad 12 godzin, nienawidzi tego.
Dostałem 44-funtowe pudełko ołowiu na pocztę jadącą do południowego MS. Byłem przemoczony, zanim wróciłem do domu, 3 1/4 mili w obie strony. Czekam na czek lub przekaz pieniężny na kolejne 2 pudełka.
Dostałem 3 pudełka po 3000 łusek 9 mm po 500 sztuk w worku gotowych do wysyłki, czekam na sprzedaż. 3 centy za sztukę, pozbawione kapsułek, obrobione w bębnie, nieskalibrowane, sprawdzone plus 21,05 $ za stawkę ryczałtową USPS. Brudny wybór z zakresu pozbawiony kapsułek do 2 centów za sztukę.
Moje pomidory dostają wiadro wody o pojemności 5 galonów co 3 dni. Jeśli nie, liście zaczynają się zmieniać. Myślę, że ogród ma za dużo kompostu.
Sierpniowy upał sprawia, że ​​jestem w domu bardziej niż bym chciał.

Zgadzam się, Mac, jesteś naprawdę jedyny w swoim rodzaju, kolego, jeśli ktoś zna się na catfischingu, to ty. Nigdzie się nie wybierasz, prawda?
Z tego co wiem, nigdzie się nie wybieram, ale byłem wzruszony tym, co miał do powiedzenia na mój temat i na temat mojej historii z catfishingiem i chciałem się tym z wami podzielić.

Kolejny pracowity weekend. W piątek skończyłem nowy dysk. Wczoraj przeprowadziłem syna do college'u. Dziś rano pomogłem sąsiadowi zasadzić poletko żywnościowe.

Nie jestem pewien, o co chodziło zeszłej nocy, ale nie mogłem spać. Poszedłem spać o 23:30, wciąż byłem obudzony o północy, więc wstałem i byłem obudzony całą noc. Powinienem dobrze spać dzisiejszej nocy. Mam nadzieję.

541 - 560 of 1,016 Posts