The site seems slower

Discussion in 'General Conversation' started by Believer, Jun 12, 2007.

  1. Believer

    Believer New Member

    Messages:
    1,362
    State:
    Greenwood, AR.
    I've noticed that for the past few weeks, the site seems MUCH slower to load.
    I even have cable internet service and I still have to wait a bit when the site comes up and between pages.
    Has anyone else noticed this?

    Eric
     
  2. gcarlin

    gcarlin New Member

    Messages:
    1,353
    State:
    Richmond ,Indiana
    HAVEN'T NOTICED ANYTHING UNUSUAL ON THIS END.
     

  3. Esox Hunter

    Esox Hunter New Member

    Messages:
    691
    State:
    Birmingham U.K.
    Nope, same here, been booted a few times but loaded back up ASAP.
     
  4. BAMA_CAT

    BAMA_CAT New Member

    Messages:
    474
    State:
    Boaz,ALABAMA
    Seems solw to me to I am on DSL
     
  5. Catpaw

    Catpaw Well-Known Member

    Messages:
    8,954
    State:
    Central Cail
    Name:
    James
    yea noticed that myself seem's way slower than before
     
  6. dewboy24us

    dewboy24us New Member

    Messages:
    339
    State:
    Missouri
    so far i haven't noticed a problem. most of the time the pages load in less than a second. it could be a bandwidth problem with your isp.
     
  7. MRR

    MRR New Member

    Messages:
    4,947
    State:
    Louisiana,Mo.
    I can't really complain about it. Sometimes it is and other times pretty qiuck. But hey I'm on Dial up so thats to be expected right.Wouldn't know how to act if mine ran very fast.
     
  8. catchinghogs

    catchinghogs Well-Known Member

    Messages:
    1,558
    State:
    Pennsylvania
    Everthing working normal here.
     
  9. Hope

    Hope New Member

    Messages:
    1,177
    State:
    Oklahoma
    Nothing noticeable here lately, Eric, but I understand that with our satellite (WildBlue) there's some kinda deal about "ping plotting" and how many different zig zags your provider has to make before accessing a particular site? It's all clear as mud to me... After years of dial-up, I'm just still glad when I hit a button and something shows up on the screen within a reasonable time (besides blank white) :lol:
     
  10. splitshot

    splitshot New Member

    Messages:
    2,827
    State:
    Coxsakie,N.Y.
    Its all good up here!!:smile2:
     
  11. jim

    jim New Member

    Messages:
    2,579
    State:
    Jacksonville NC
    THERE IS NOTHING WRONG WITH THE SITE:smile2::big_smile:Lots of the members are older and slower and that is whats causing the problem!!!!!!:big_smile::lol::roll_eyes::smile2::eek:oooh:
     
  12. Ol Man

    Ol Man New Member

    Messages:
    3,170
    State:
    Illinois
    I have the same problems, Eric... not just with this site though.. I've been blaming it on my wireless laptop. I'm on DSL.

    Ol' Man
    ~~~~~~~~~~~~
    Nothing is as strong as gentleness: nothing so gentle as real strength. (Ralph W. Sockman)
     
  13. Believer

    Believer New Member

    Messages:
    1,362
    State:
    Greenwood, AR.
    This is the only site i'm having trouble with. I think it has something to do with the new menu bar on the right side of the screen because the page comes up quickly then about 3-5 seconds later the menu appears and I can't do anything until it loads.
     
  14. bluejay

    bluejay Well-Known Member

    Messages:
    8,494
    State:
    Napoleon, Mo.
    Mine has been slower on this site only since the upgrade. I have DSL also.
     
  15. Dano

    Dano New Member

    Messages:
    13,712
    State:
    Texas
    There will always be slow and fast times on the internet.
    PC maintenance is just like any other machine, car, boat, house. It all takes a little TLC. LOL.
     
  16. Gordhawk

    Gordhawk New Member

    Messages:
    1,378
    State:
    Iowa
    The biggest problem I have had on this site recently, is that if I want to go back to the previous page that I was looking at I have a very difficult time getting back there. This is the only site I have this problem with. I don't know what's going on. I sent a trouble ticket in to a moderator,but never did hear from anyone.