Still can't post a poll!!

Discussion in 'General Conversation' started by catman529, Dec 6, 2006.

  1. catman529

    catman529 New Member

    Messages:
    817
    State:
    Tennessee
    Dunno why, but as long as I've been here I can't post a poll, no matter what. Here's what I do:
    • When I submit a thread, the message says that I am aloud to post a poll.
    • I go the 'new thread' page and write a thread.
    • BEFORE pressing the Submit button, I look all over for an option to post a poll. There is none anywhere!
    • This always happens. I did a Ctrl+F and searched the entire page for the word "poll" and that confirmed that there is no poll option anywhere.
    I have opened a trouble ticket, but no help there. What do I do?

    Reps and 25 gold coins to anyone who can FIX or help fix this problem.
     
  2. TomV

    TomV New Member

    Messages:
    356
    State:
    Warsaw, Missouri
    This choice should show up at the bottom


    Post a Poll Yes, post a poll with this thread​
     

  3. catman529

    catman529 New Member

    Messages:
    817
    State:
    Tennessee
    thats what everyone says but with me, it doesn't.
     
  4. TomV

    TomV New Member

    Messages:
    356
    State:
    Warsaw, Missouri
    After you select "yes" for a poll, you need to then slect to "submit new thread" then it will have you fill in the poll information.
     
  5. SkiMax

    SkiMax Well-Known Member

    Messages:
    2,012
    State:
    Rising Sun, IN
    This is a good question Catman, I have never been able to post a poll either.
     
  6. Cheryl

    Cheryl Well-Known Member

    Messages:
    5,010
    State:
    TN
    Do either of y'all have webtv?

    If you can't resolve the issue, I would suggest opening a trouble ticket at the top of the page and a mod should be able to assist you.

    Take care.
    Cheryl
     
  7. screamnclickersc

    screamnclickersc New Member

    Messages:
    755
    State:
    S.C.
    It doesn't show up on mine either-what system are you guys using!?Win 98 here.
     
  8. catman529

    catman529 New Member

    Messages:
    817
    State:
    Tennessee
    I'm using Windows XP pro. Shouldn't be a problem, but it is.
     
  9. kat in the hat

    kat in the hat New Member

    Messages:
    4,875
    State:
    Missouri
    On my computer, when I select post a new thread, I scroll down to the window that has additional options the box with manage attatchments in it. The last opption is post a poll? Don't know why it wouldn't be on everybodies screen.
     
  10. ratkinson

    ratkinson New Member

    Messages:
    627
    State:
    NY
    I don't know if you figured out your problem yet but I just figured out how to post a poll. I start a new thread....I submit it.....it takes me to my new post....then i go to the top right corner and click on thread tools and it asks if i want to add a poll to my listing . Hope this helps....
     
  11. catman529

    catman529 New Member

    Messages:
    817
    State:
    Tennessee
    thanks...problem was fixed a couple months ago. I didn't have any "post a poll with this thread" checkbox, but then one day it suddenly was there.:confused2: