KDWP Website..

Discussion in 'LOCAL KANSAS TALK' started by Kyle, Jul 25, 2006.

  1. Kyle

    Kyle New Member

    Messages:
    347
    State:
    Kansas City - Olathe
    I tired it a few days ago, and couldn't get the Kansas Dpt. of Wildlife & Parks web page to open up. Just tried again today with 2 diffrent browsers and still can't get the page to come up. Is anyone else haveing this problem or is it just me/my computer? Thanks for any help..
    Here is the link:

    www.kdwp.state.ks.us/
     
  2. Drawout

    Drawout Active Member

    Messages:
    1,179
    State:
    Paris.Texas
    It opened up no problem bro,is their anything specific u need to know?
     

  3. Kyle

    Kyle New Member

    Messages:
    347
    State:
    Kansas City - Olathe
    No I guess not, just wanted to check the local fishin reports, but I got some other sites I can do it at..just wondering why it wouldn't open for me..hmm. Now I'm really wondering, thanks anyway. I appreciate it drawout
     
  4. Drawout

    Drawout Active Member

    Messages:
    1,179
    State:
    Paris.Texas
    Np Kyle,Maybe you need to enable pop ups ?
     
  5. Kyle

    Kyle New Member

    Messages:
    347
    State:
    Kansas City - Olathe
    I'll give it a shot, thanks again
     
  6. Kyle

    Kyle New Member

    Messages:
    347
    State:
    Kansas City - Olathe
    Nothing..anything with KDWP in the web address won't let me open it. Can't figure out why..guess I'll keep trying. Thanks again though Hootowl
     
  7. LBM

    LBM New Member

    Messages:
    128
    State:
    Prairie Village, Kansas
    Kyle

    Sounds like your firewall may be keeping you off the site. When I first got a new firewall installed I started having problems getting on some sites and as I recall the KDWP web site was one of them.
     
  8. janton311

    janton311 New Member

    Messages:
    654
    State:
    Wichita Kansas
    I don't know what the problem is bro. It came up just fine for me..
     
  9. laidbck111

    laidbck111 New Member

    you may need to clean your cache are try holding down your Ctrl button