Anybody Else Having Trouble

Discussion in 'General Conversation' started by DELLIS, Sep 10, 2006.

  1. DELLIS

    DELLIS New Member

    Messages:
    314
    State:
    OHIO
    the boc is being strange today i try to see new posts and tells me to wait 30 seconds then it says i have 32050 sec to wait and some posts have been marked posted on 9/11
     
  2. Bubbakat

    Bubbakat New Member

    Messages:
    4,532
    State:
    McMinnvill
    Yea I am having that same problem. Its all these people wanting to go to the national gathering early. It has corn---fused the server:big_smile: :big_smile:
     

  3. coltsfan

    coltsfan New Member

    Messages:
    714
    State:
    ohio
    mine is all messed up to
     
  4. Katmaster Jr.

    Katmaster Jr. New Member

    Messages:
    4,644
    State:
    Wilmington, NC
    Mine is going crazy too, I don't know what's happening. Confusing for sure.
     
  5. Ol Man

    Ol Man New Member

    Messages:
    3,170
    State:
    Illinois
    I sent a trouble ticket.."Mark all forums read" doesn't work either...:confused2:
    ~~~~~~~~~~
    What do batteries run on?
     
  6. Dreadnaught

    Dreadnaught New Member

    Messages:
    5,444
    State:
    Henderson,Ky
    Ya, mine just had this message to pop up, LOL!!!

    This forum requires that you wait 30 seconds between searches. Please try again in 25898 seconds.

    I thought DH was pulling a fast one on me at first but now that I see a few more having this problem, I don't think he could work it that fast, LOL!!!
     
  7. ladyfish50

    ladyfish50 New Member

    Messages:
    4,182
    State:
    Louisiana
    Yep, me too. Posted on a couple of other threads, but decided to wait....My replies aren't gonna make sense because they're ahead of the original comment!:lol: Clock virus???